Screen Mirroring - Castto

Съдържа реклами
4,6
383 хил. отзива
50 млн.+
Изтегляния
Класификация на съдържанието
За всички възрасти
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка

Всичко за това приложение

Екранното огледало е техника, която ви позволява да отразявате смартфона си на телевизионния екран. Можете лесно да получите достъп до всичките си игри, снимки, видеоклипове и други приложения на голям екран, като използвате приложението Screen Stream Mirroring (Castto).

Ако очите ви са изтощени от гледане на вашия малък клетъчен телефон, ще получите голям голям екран на телефона опит чрез свързване на телефона си с телевизионен екран чрез този ролите на телевизия приложение!

Отразяването на екрана на мобилния ви телефон на телевизора може да бъде полезно, когато показвате снимки от скорошно пътуване, играете игра или демонстрирате. С този екран огледално приложение, ще можете да дублирате екрана на вашия Android телефон на телевизионния екран.

Този екран Mirroring App ви позволява лесно да свържете вашето устройство и вашия телевизор. Това приложение за мобилно свързване към телевизия (Castto) ви осигурява сигурна връзка за защита на вашите данни, файлове и приложения. Screen Stream Mirroring е прост, лесен за използване и най-важното е безплатно приложение!

С приложението Connect Phone To TV (Castto) можете да предавате по телевизията от телефона без ограничение. Той ви помага незабавно да предавате филми, музика и снимки на телевизора си! Това Cast To TV App е един от най-добрите приложения за отразяване на екрани за Android потребители.

Cast To TV е полезен за поточно предаване на филми, видеоклипове, достъп до снимки и приложения на телевизионния екран. Можете лесно да свържете вашия смартфон с телевизора си безжично. Можете да търсите любимите си телевизионни предавания и поредици и лесно да ги предавате по всяко време на телевизионния екран.

Гледането на видеоклипове на телевизора или таблета е чудесно, предавайки тези филми на големия телевизионен екран? Още по-добре. Това е най-доброто приложение за огледално прехвърляне на екрани, за да гледате телефона си на телевизора си. Ако търсите за Как да се свържете телефон към телевизия Без Hdmi тогава това е най-добрият мобилен Connect To TV ап, ще намерите!

Малките екрани за смартфони и таблети са в добро състояние, но когато сте в семейството си, защо да не използвате вместо това по-големия екран на телевизора? Споделяне на екрана на телефона с телевизора сега е по-лесно с това Свързване на телефона към телевизора App.

Ако сте уморени от търсенето на най-добрите приложения за леене на малки екрани в по-големи екрани, за да получите страхотни преживявания, тук е най-добрият и най-лесен за ползване Connect Phone To TV App. Всичко, от което се нуждаете, е да се уверите, че вашият смартфон / таблет и телевизорът ви са свързани към една и съща WIFI мрежа, за да може приложението за свързване към телевизор да работи успешно.

Моля, следвайте стъпките по-долу, за да покажете екрана на мобилния си телефон на телевизора си:

1- Уверете се, че телевизорът и телефонът ви са свързани към една и съща Wi-Fi мрежа
2. Активирайте Miracast дисплея на вашия телевизор
3. Активирайте опцията Wireless Dispaly на вашия телефон
4 - Натиснете бутона за избор и изберете вашия телевизор
5 - Насладете се!

Екранното огледало се поддържа от всички Android устройства и версии на Android. Ако срещнете някакви проблеми с устройството си, можете да се свържете с нас!

Моля, свържете се с нас на contact@soomapps.com за всеки въпрос или заявка за функция преди да оставите лош коментар, ние ще се радваме да ви предоставим всякаква помощ!
Актуализирано на
17.01.2024 г.

Безопасност на данните

Безопасността започва с разбирането на това, как програмистите събират и споделят данните ви. Практиките за поверителност и сигурност на данните може да варират в зависимост от употребата от ваша страна, региона и възрастта ви. Тази информация е предоставена от програмиста и той може да я актуализира с течение на времето.
Не се споделят данни с трети страни
Научете повече за това, как програмистите декларират споделянето
Не се събират данни
Научете повече за това, как програмистите декларират събирането
Данните се шифроват при предаване
Можете да поискате данните да бъдат изтрити

Оценки и отзиви

4,6
365 хил. отзива
Sophia Bogdanova
13 април 2024 г.
Very cool the best thing it's free
Според вас това беше ли полезно?
Teodor Atanasov
26 януари 2024 г.
Най доброто приложение!
Според вас това беше ли полезно?
Dani Veysal
26 февруари 2024 г.
ок
Според вас това беше ли полезно?

Новите неща

Bug fixes & perfomance improvements