Премини към съдържанието
Последвайте Kaldata.com в Google Новини за да научавате първи най-интересните новини! ×
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Софтуер защитава GSM разговорите от подслушване


Препоръчан отговор

Решенията на варненската фирма “Крипто” са съпоставими със системите за сигурност в тайни служби, силови и военни структури.Предлага фирма "Крипто" от Варна.

офтуерът SecureGSM е предназначен за борба с прихващане и подслушване на мобилни телефони. Решението позволява двустранно водене на сигурен разговор и изпращане на сигурни съобщения по съществуващата GSM мрежа на мобилните оператори. SecureGSM защитава телефони с операционна система Windows Mobile.

SecureVoice за Series 60 е криптиращ софтуер за мобилни смартфони с операционна система Symbian. Той криптира Вашия разговор в релно време, като по този начин го засекретява и го предпазва от подслушване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

и сега.... рееееееееекламааааааа :speak:

а софтуерчето струва някакави си 700 лв на всеки телефон :singer:

А темата ти за "G.ho.st - виртуален компютър - превежда се на БГ в момента" не е ли реклама? Освен това ако имаш нужда от подобна функция ще ги дадеш парите, защото подобни устрийства имат и по-голяма цена

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мдааа. Уви, "простите" телефони ще бъдат подслушвани :P За това - хайде народе на кютеците и хатецетата! Пък и, за да си купиш такъв софтуер, явно нещо ти е мноого гнила работата biggrin.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...