Програма за откриване на подслушване на вашия телефон.
. Проста и надеждна програма за откриване на активността на оборудването на GSM мониторинговата система, предназначена за активно и пасивно прихващане на глас и данни от всякакви модификации на GSM мрежи. Поддържа до 4 GSM обхвата (850, 900, 1800, 1900), което го прави приложим навсякъде по света, където има GSM мрежа.

Открива активността на следните видове шпионски софтуер:

  • 1. Активен GSM Interceptor с 5.x декодер, който може да прихваща входящи и изходящи GSM разговори и sms с всякакъв тип криптиране в реално време. Работете с движещи се и неподвижни обекти и осигурявайте разговори и данни в реално време, анализирайте получените данни, прихващайте IMSI / IMEI и правете селективно потискане на GSM трафик в дадена област
  • 2. 3G IMSI/IMEI/TMSI Catcher (Invader), предназначен да въздейства върху избрания телефон, за да го принуди да премине към GSM режим, за да може да прихваща данни от такъв телефон от пасивен прихващач.
  • 3. Блокиране на избрани мобилни телефони (Cell Firewall), за селективно или масово заглушаване на GSM/UMTS цели. Базирана на активната базова станция, клетъчната защитна стена позволява на оторизираните абонати на GSM/UMTS да използват телефоните си както обикновено, да получават обаждания, да извършват, получават и изпращат sms и т.н., докато неоторизирани телефони в непосредствена близост до системата са лишени от клетъчни услуги..
  • 4. GSM IMSI/IMEI/TMSI Catcher (Invader), който е предназначен да открие присъствието на GSM телефони в зоната на интерес. Цялата система е базирана на лаптоп и компактен мини BTS и е активна система и по този начин кара GSM телефоните в близост да се регистрират към нея.
  • и подобни...

Програмата е разработена с консултантската подкрепа на технически специалисти на клетъчни оператори, които имат морална убеденост относно правото на всеки от нас на личен живот, забрана на всякаква форма на произволна намеса в личния живот от страна на държавата и защита от такава намеса от трети лица. партии.

В ход:

  • 1. Избор между 2 сим.

Про версия:

  • 1.2 Поддръжка за две SIM карти
  • 2. Автоматично блокиране (нулиране) на връзката на хардуерни прихващачи към вашия телефон.
  • 3. Анализ на статистиката на "прихващачи", за да можете да видите на кои места, кога и колко често вашият телефон попада в обхвата на "прихващачи"
  • 4. Идентификация на прихващачи. (за щастие шпионите обикновено не почистват фалшиви данни за подслушване, знаейки, че собствениците на телефони не виждат спецификациите на GSM връзката и не подозират за подслушване). Това ще ви позволи да определите: кой и колко често ви слуша, дали "той" ви следва из града, дали "той" знае къде живеете и работите и т.н. Или случайно сте попаднали в зоната на прехващачите. В дългосрочен план
  • 5. Определение за подслушване през оператора. Много трудна задача за изпълнение и без 100% гаранция за точността на определението. Ще бъде само в платената PRO версия.
  • 6. Откриване на неселективни смущения на GSM сигнал. Те често се използват от автокрадци, които с помощта на устройство за заглушаване на сигнала блокират работата на автомобилен GSM GPS търсач за местоположение.
  • 7. НОВО! 7. Изчисляване на хакерски виртуални клетки, които крадат парите ви от телефона ви!
  • 8. Уведомление за деактивиране на криптиране на разговори.

Изтеглете приложението GSM Spy Finder за Androidможете да следвате връзката по-долу

Всеки има мобилен телефон. Телефонът може да бъде не само полезен, но и вреден, като дава информация за собственика на натрапниците: подслушването на телефона ще разкрие тайна, която може да струва много. Статията ще говори за два налични начина за подслушване на мобилни телефони. Материалът е предоставен от фирма "7spy" - подслушване на мобилни телефони, легален и евтин начин.

1. Слушане на мобилен телефон с помощта на GSM приемник

През 2007 г. специалистът по информационна сигурност Карстен Нол на пресконференция в Германия съобщи и показа с пример, че е разбил 64-битовия код за криптиране на GSM сигнал и показа как се слуша мобилен телефон. Методът се състои в прихващане на сигнала в GSM обхвата от 900 - 1800 MHz, декодирането му и преобразуването му в звук за слушане.

Така че, за да подслушвате мобилен телефон, имате нужда от GSM приемник и инструмент Kraken. Като GSM приемник можете да използвате мобилен телефон Motorola C123 – в края на краищата всеки мобилен телефон е приемо-предавател. Улавянето на въздуха става чрез телефона Motorolla C123, а трафикът се дешифрира от програмата Kraken (таблици на дъгата). За да дешифрирате получения трафик, ще ви е необходим компютър с мощна видеокарта, тъй като целият процес на дешифриране на 64-битовия метод за криптиране пада върху процесора на видеокартата. След прихващане и декриптиране на трафика е необходимо да го конвертирате в аудио формат за слушане чрез специален GSM аудио кодек.

Всъщност това е най-простият пример за професионален пасивен GSM комплекс за прихващане, чиято цена на сивите пазари е стотици хиляди долари. Разбира се, това устройство не може да се припише на устройство с един бутон „слушайте мобилно“ - тъй като тук има редица неудобства. Ще отнеме седмици или дори месеци на домашен или офис компютър да дешифрира сигнала. И един телефон ще ви позволи да слушате само един от около осемдесет канала.

Не е факт, че разговорите ще се водят точно в канала, който сканирате. За да разберете GSM архитектурата, трябва да сте поне инженер на GSM мрежа. Без специални познания нищо няма да работи. Този комплекс обаче е или за ентусиасти, или за база за изграждане на специални комплекси, но не и за професионален шпионаж.

2. Подслушване на мобилен телефон с 7spy

Следващият начин да подслушвате телефона си е програмата 7spy. Основният недостатък е, че инсталирането на програмата изисква физически достъп до телефона, за да бъде слушан. Този софтуерен модул работи само на смартфони с Android, IOS, Symbian и BlackBerry.

След инсталиране на програмата 7spy на наблюдавания телефон, тя работи във фонов режим и чака обаждане от определен предварително зададен номер, за да се свърже с конференцията и да слуша разговори. Програмата изпраща скрити SMS до контролния номер, за да уведоми за началото на разговора. След като получите SMS, можете да разберете кога да започнете да слушате. В допълнение към слушането на разговори, програмата има и функцията за дистанционно включване на микрофона, за да слуша околната среда. Такова подслушване работи по същия начин като GSM бъг. Когато се обаждате от предварително определен номер, програмата вдига телефона, но нищо не се показва на екрана и мелодията на повикването не се възпроизвежда. Този комплекс също не може да бъде класифициран като професионален. Но е доста подходящ за контролиране на вашите непълнолетни деца или съпруг с тяхно съгласие. Автор: http://7spy.ru/

ЩЕ ОТКРИМ ВСЯКАКАВА КРЕСПОНДЕНЦИЯ ПО ПОРЪЧКА!!! ДОРИ ИЗТРИТА!!! ПРЕГЛЕД НА КОЯТО И ДА СЕ СТРАНИЦА ОТ ВЪТРЕ!!!ЩЕ ПРЕДОСТАВЯ ПОДРОБНОСТИ ЗА ВХОДЯЩИ И ИЗХОДЯЩИ ОБАЗВАНИЯ!!!И ЩЕ ИНСТАЛИРАМ СЪЩО подслушване!!!НЕЗАВИСИМО В КОЙ ГРАД ИЛИ РЕГИОН СИ!!! Тел... осем девет шест осем шест четири девет нула две нула три... Алексей...

Здравейте всички....

Услуги на професионални хакери на Русия. Работим 24 часа в денонощието. Адрес за контакт. Хакерски услуги по поръчка @ yandex. ти...

Професионални хакерски услуги: 1.Хакване на социални мрежи, работим с чужди мрежи. - хакване на vkontakte, хакване на vk - хакване на facebook - хакване добре, хакване на съученици - хакване на мамба - хакване на loveplanet И всякакви други социални мрежи. 2. Хакване на поща, хакване на корпоративна поща, хакване на чужда поща. - yahoo.com - live.com - mail.com - aol.com - hotmail.com - mail.ru - yandex.ru - bk.ru - rambler.ru и др. - Всяка корпоративна или екзотична поща ще бъде отворена... 3. Хакване на Skype и всякаква друга телефония. 4.- Хакване на viber - whatsapp и всякакви други приложения. 5. Хакване на сайтове и уеб проекти с всякаква сложност и тематика - Форуми - Бизнес сайтове - Сайтове за визитки - Корпоративни сайтове И всякакви други сайтове. - Анонимността и поверителността се спазват напълно - Разумни цени - Индивидуален подход към всеки клиент - Най-простата и удобна система за плащане: Yandex money, webmoney, qiwi или просто към мобилен телефон, който може да се плати на всеки платежен терминал - Редовни клиенти - солидно отстъпки - Професионално хакерско обучение , резултатът от успешното обучение е 100%. КОНТАКТ: *Поща: [защитен с имейл]*Vkontakte: vk.com/pomosh.vzloma - - - - - - - - - - - - - - - - - Професионални хакерски услуги: 1.Хакване на социални мрежи, работим с чужди мрежи. - хакване на vkontakte, хакване на vk - хакване на facebook - хакване добре, хакване на съученици - хакване на мамба - хакване на loveplanet И всякакви други социални мрежи. 2. Хакване на поща, хакване на корпоративна поща, хакване на чужда поща. - yahoo.com - live.com - mail.com - aol.com - hotmail.com - mail.ru - yandex.ru - bk.ru - rambler.ru и др. - Всяка корпоративна или екзотична поща ще бъде отворена... 3. Хакване на Skype и всяка друга телефония. 4.- Хакване на viber - whatsapp и всякакви други приложения. 5. Хакване на сайтове и уеб проекти с всякаква сложност и тематика - Форуми - Бизнес сайтове - Сайтове за визитки - Корпоративни сайтове И всякакви други сайтове. - Анонимността и поверителността се спазват напълно - Разумни цени - Индивидуален подход към всеки клиент - Най-простата и удобна система за плащане: Yandex money, webmoney, qiwi или просто към мобилен телефон, който може да се плати на всеки платежен терминал - Редовни клиенти - солидно отстъпки - Професионално хакерско обучение , резултатът от успешното обучение е 100%. КОНТАКТ: *Поща: [защитен с имейл]*Vkontakte: vk.com/pomosh.vzloma - - - - - - - - - - - - - - - - - Професионални хакерски услуги: 1.Хакване на социални мрежи, работим с чужди мрежи. - хакване на vkontakte, хакване на vk - хакване на facebook - хакване добре, хакване на съученици - хакване на мамба - хакване на loveplanet И всякакви други социални мрежи. 2. Хакване на поща, хакване на корпоративна поща, хакване на чужда поща. - yahoo.com - live.com - mail.com - aol.com - hotmail.com - mail.ru - yandex.ru - bk.ru - rambler.ru и др. - Всяка корпоративна или екзотична поща ще бъде отворена... 3. Хакване на Skype и всяка друга телефония. 4.- Хакване на viber - whatsapp и всякакви други приложения. 5. Хакване на сайтове и уеб проекти с всякаква сложност и тематика - Форуми - Бизнес сайтове - Сайтове за визитки - Корпоративни сайтове И всякакви други сайтове. - Анонимността и поверителността се спазват напълно - Разумни цени - Индивидуален подход към всеки клиент - Най-простата и удобна система за плащане: Yandex money, webmoney, qiwi или просто към мобилен телефон, който може да се плати на всеки платежен терминал - Редовни клиенти - солидно отстъпки - Професионално хакерско обучение , резултатът от успешното обучение е 100%. КОНТАКТ: *Поща: [защитен с имейл]* Vkontakte: vk.com/pomosh.vzloma...

ЩЕ ОТКРИМ ВСЯКАКАВА КРЕСПОНДЕНЦИЯ ПО ПОРЪЧКА!!! ДОРИ ИЗТРИТА!!! ПРЕГЛЕД НА КОЯТО И ДА СЕ СТРАНИЦА ОТ ВЪТРЕ!!!ЩЕ ПРЕДОСТАВЯ ПОДРОБНОСТИ ЗА ВХОДЯЩИ И ИЗХОДЯЩИ ОБАЗВАНИЯ!!!И ЩЕ ИНСТАЛИРАМ СЪЩО подслушване!!!НЕЗАВИСИМО В КОЙ ГРАД ИЛИ РЕГИОН СИ!!! Тел... осем девет шест осем шест четири девет нула две нула три... Алексей...

Здравейте всички....

Услуги на професионални хакери на Русия. Работим 24 часа в денонощието. Адрес за контакт. Хакерски услуги по поръчка @ yandex. ти...

Професионални хакерски услуги: 1.Хакване на социални мрежи, работим с чужди мрежи. - хакване на vkontakte, хакване на vk - хакване на facebook - хакване добре, хакване на съученици - хакване на мамба - хакване на loveplanet И всякакви други социални мрежи. 2. Хакване на поща, хакване на корпоративна поща, хакване на чужда поща. - yahoo.com - live.com - mail.com - aol.com - hotmail.com - mail.ru - yandex.ru - bk.ru - rambler.ru и др. - Всяка корпоративна или екзотична поща ще бъде отворена... 3. Хакване на Skype и всякаква друга телефония. 4.- Хакване на viber - whatsapp и всякакви други приложения. 5. Хакване на сайтове и уеб проекти с всякаква сложност и тематика - Форуми - Бизнес сайтове - Сайтове за визитки - Корпоративни сайтове И всякакви други сайтове. - Анонимността и поверителността се спазват напълно - Разумни цени - Индивидуален подход към всеки клиент - Най-простата и удобна система за плащане: Yandex money, webmoney, qiwi или просто към мобилен телефон, който може да се плати на всеки платежен терминал - Редовни клиенти - солидно отстъпки - Професионално хакерско обучение , резултатът от успешното обучение е 100%. КОНТАКТ: *Поща: [защитен с имейл]*Vkontakte: vk.com/pomosh.vzloma - - - - - - - - - - - - - - - - - Професионални хакерски услуги: 1.Хакване на социални мрежи, работим с чужди мрежи. - хакване на vkontakte, хакване на vk - хакване на facebook - хакване добре, хакване на съученици - хакване на мамба - хакване на loveplanet И всякакви други социални мрежи. 2. Хакване на поща, хакване на корпоративна поща, хакване на чужда поща. - yahoo.com - live.com - mail.com - aol.com - hotmail.com - mail.ru - yandex.ru - bk.ru - rambler.ru и др. - Всяка корпоративна или екзотична поща ще бъде отворена... 3. Хакване на Skype и всяка друга телефония. 4.- Хакване на viber - whatsapp и всякакви други приложения. 5. Хакване на сайтове и уеб проекти с всякаква сложност и тематика - Форуми - Бизнес сайтове - Сайтове за визитки - Корпоративни сайтове И всякакви други сайтове. - Анонимността и поверителността се спазват напълно - Разумни цени - Индивидуален подход към всеки клиент - Най-простата и удобна система за плащане: Yandex money, webmoney, qiwi или просто към мобилен телефон, който може да се плати на всеки платежен терминал - Редовни клиенти - солидно отстъпки - Професионално хакерско обучение , резултатът от успешното обучение е 100%. КОНТАКТ: *Поща: [защитен с имейл]*Vkontakte: vk.com/pomosh.vzloma - - - - - - - - - - - - - - - - - Професионални хакерски услуги: 1.Хакване на социални мрежи, работим с чужди мрежи. - хакване на vkontakte, хакване на vk - хакване на facebook - хакване добре, хакване на съученици - хакване на мамба - хакване на loveplanet И всякакви други социални мрежи. 2. Хакване на поща, хакване на корпоративна поща, хакване на чужда поща. - yahoo.com - live.com - mail.com - aol.com - hotmail.com - mail.ru - yandex.ru - bk.ru - rambler.ru и др. - Всяка корпоративна или екзотична поща ще бъде отворена... 3. Хакване на Skype и всяка друга телефония. 4.- Хакване на viber - whatsapp и всякакви други приложения. 5. Хакване на сайтове и уеб проекти с всякаква сложност и тематика - Форуми - Бизнес сайтове - Сайтове за визитки - Корпоративни сайтове И всякакви други сайтове. - Анонимността и поверителността се спазват напълно - Разумни цени - Индивидуален подход към всеки клиент - Най-простата и удобна система за плащане: Yandex money, webmoney, qiwi или просто към мобилен телефон, който може да се плати на всеки платежен терминал - Редовни клиенти - солидно отстъпки - Професионално хакерско обучение , резултатът от успешното обучение е 100%. КОНТАКТ: *Поща: [защитен с имейл]* Vkontakte: vk.com/pomosh.vzloma...

За много хора слушането на телефонни разговори на конкретен абонат е спешна нужда. За тази цел често се използват сложни специални устройства, които не винаги имат достатъчна ефективност, да не говорим за лекота на използване. От друга страна, което дава всички възможности за подслушване на телефон с Android.

Как да слушате android с него? Много е лесно – просто трябва да изтеглите приложението на смартфона, който слушате, и да го стартирате, след като се регистрирате на уебсайта на разработчика. След това започва да събира необходимата информация.

Важна характеристика на приложението е, че функционира в режим. Собственикът на телефона не вижда действията си, това не засяга работата на други приложения, които вече са инсталирани или ще бъдат инсталирани в бъдеще на смартфона с Android. По този начин не можете да се притеснявате, че вашето подслушване ще бъде открито.

Принципът на работа на подслушване на android

Приложението изпраща запис на телефонни разговори до сървъра на разработчика. Аудио файловете са достъпни за регистриран потребител на уебсайта на уеб услугата. Тук можете да слушате записа на телефонните разговори, които ви интересуват, по всяко удобно време. Освен това тези записи винаги могат да бъдат изтеглени на вашия компютър. За максимално удобство, сайтът допълнително показва пълен дневник на телефонните разговори. Тук можете да видите времето на разговорите и тяхната продължителност, както и телефонния номер на абоната, с когото е проведен разговорът. Благодарение на това имате възможност да определите най-интересните разговори, които да слушате.

По този начин използването на програмата може да се нарече най-простият, най-ефективен и безопасен начин за слушане на телефон с Android. В допълнение, това приложение има широка функционалност. С него можете да получите пълна информация за използването на телефона, който ви интересува. По-специално, програмата ви позволява да получавате данни за получени и изпратени SMS, пълна история на уеб браузъра, информация за местоположението на устройството с точност до няколко метра, отчет за използването на приложенията.